Recruitment marketing

Bereik de juiste doelgroep, op de juiste kanalen

Wanneer jouw employer brand staat als een huis, is het tijd om je verhaal te gaan vertellen. Dat doe je bij de juiste doelgroep, op het juiste moment, op de juiste kanalen. Zo zorg je ervoor dat je doelgroep op de hoogte blijft van jouw organisatie.

Effectief communiceren met jouw doelgroep

Met effectieve recruitment marketing, zorg je dat jouw doelgroep niet meer om je organisatie heen kan. Daarom zorgen we voor op maat gemaakte content, op doelgerichte kanalen, in een tone of voice die je doelgroep meteen aanspreekt.

Dat doen we met:

Een pakkende mediastrategie

Het startpunt is een goede mediastrategie voor jouw organisatie. Voor campagnes creëren we een naadloos mediaplan, met een eigen strategie- en kanaalmix.

Effectieve online werving

We sturen direct op vacatures en sollicitaties. We zorgen we voor de juiste advertentiestrategie en optimaliseren zo conversie. We zijn jouw strategisch partner en helpen je de doelstellingen van je organisatie te bereiken.

Geautomatiseerde campagnes

Met ons eigen platform optimaliseren we jouw recruiting campagnes, op alle kanalen die er voor je doelgroep toe doen.

Zo bereiken we jouw doelgroep

Recruitment campagne

Heb je een specifieke doelgroep of bepaalde wervingsbehoefte waarnaar je wilt handelen? Dan bedenken en ontwikkelen we een recruitment campagne die naadloos aansluit op jouw wensen.

Werken Bij-platform

Alle informatie over jouw organisatie, bundelen we op één centrale, digitale plek. Een plek die herkenbaar is en motiverend werkt voor potentiële kandidaten, zodat ze wel móeten solliciteren.

Doelgroepgerichte recruitmentmarketing

“Voor A.S. Watson ontwikkelden we doelgroeprelevante social content”

Met als resultaat:
10.000+ sollicitaties in 2022
3 werkgeversmerken, die ieder hun doelgroep bereikten

Er werk van maken?

Neem contact op