Employee experience

Van nieuwe medewerker tot ambassadeur

Je wilt nieuwe medewerkers een vliegende start geven binnen je organisatie. Dat bestaande medewerkers trots zijn om bij jouw bedrijf te werken. Ook nadat de contracten getekend zijn, zorgen we voor op maat gemaakte employee experiences. Zo worden potentiële kandidaten, doorgewinterde ambassadeurs.

Van kandidaat naar ambassadeur

Als organisatie wil je nieuwe medewerkers een vliegende start bieden. En bestaande medewerkers nóg meer verbinden aan jouw organisatie. Van het tekenen van het contract, tot aan het exit-gesprek, denken wij met je mee over je employee experience.

Dat doen we met:

Een zachte landing voor nieuwe medewerkers

Een naadloze ervaring, vanaf de eerste werkdag. Met Parachute zorgen we dat medewerkers met een vliegende start beginnen in jouw organisatie.

Alle tools voor een zelfverzekerde start

Met een persoonlijk welkom, gepersonaliseerde trainingen en op maat gemaakte learning-content zorgen we dat jouw nieuwe medewerkers zelfverzekerd aan de slag gaan.

Interne campagnes en activaties

We verbinden bestaande medewerkers aan jouw organisatie. Met interne campagnes en activaties toveren we jouw collega’s om naar de ambassadeurs van je bedrijf.

Zo verbinden we medewerkers

Interne activatie

We stroomlijnen je HR-processen en gaan aan de slag met interne activaties. Zo zorgen we dat ook bestaande medewerkers zich verbinden aan jouw organisatie.

Pre- & Onboarding

Met een sterke pre- en onboarding en de op maat gemaakte user journey van Parachute, investeren we in een zachte landing van je nieuwe ambassadeurs.

Full-funnel branding en experience

“Voor Partou Kinderopvang ontwikkelden we een A+ ervaring over de gehele candidate- en employee journey”

Met als resultaat:
Een maandelijkse sollicitatiestijging van 40%
Een gewonnen Werf& Award

Word baas van de arbeidsmarkt.

Neem contact op