Employer branding

Vertel wat jouw werkgeversmerk uniek maakt

Wat zeggen mensen over jouw merk als je niet in de buurt bent? Een lastige vraag, die belangrijk is om te beantwoorden. Want met de juiste employer branding herkent, vertrouwt en ontwikkelt je doelgroep een voorkeur voor jouw organisatie. Daar helpen wij je graag mee op weg.

Laat jouw merk voor je werken

Authentieke, betekenisvolle werkgeversmerken. Daar geloven we in. Zo bouw je een emotionele connectie met nieuw talent op. Met onze expertise en creativiteit, helpen we je met de doorvertaling van jouw merkverhaal.

Dat doen we met:

Een sterk employer brand

Een sterk merkverhaal, zorgt ervoor dat je de juiste mensen aantrekt. Dat komt omdat je weet waar je voor staat, wat je belangrijk vindt en wat je wilt bereiken. Zo vind je snel een match met de juiste kandidaten.

Je werkgeversmerk vindbaar maken

Samen zorgen we dat jouw werkgeversmerk er niet alleen bovenuit steekt, maar ook gevonden wordt door de juiste doelgroep, op het juiste moment, op het juiste kanaal.

Een verhaal dat matcht met jouw DNA

Als werkgeversmerk wil je de sfeer en waarden van jouw organisatie haarfijn overbrengen aan potentiële kandidaten. Daarom kijken we samen naar de kern van jouw merkverhaal.

Zo vertellen we jouw merkverhaal

Employer branding campagne

We starten met een goed begrip van je werkgeversmerk. We valideren het EVP van je werknemers en starten met het bouwen van een op maat gemaakte campagne rondom je werkgeversmerk.

Year-round content

We zorgen dat jouw merk relevante content verspreid. Altijd en overal. Zo blijf je in contact met je doelgroep en zorg je dat jouw merk de juiste boodschap overbrengt.

Full-funnel employer branding

“We positioneerden Achmea als aantrekkelijke werkgever en love-brand met innovatief karakter”

Met als resultaat:
48 miljoen impressies
33% stijging in spontane naamsbekendheid
78+ projecten

Er werk van maken?

Neem contact op